AdministrațiePolitică

Un consilier județean vrea să-l destituie pe Cristi Bîgiu

Propunere curajoasă a consilierului județean Valentin Tănase. În finalul ședinței ordinare de joi, acesta a luat cuvântul pentru a propune colegilor să îl demită împreună pe fostul președinte al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.Tanase
Tănase a exlicat colegilor faptul că Bîgiu aduce prejudicii de imagine instituției și, din moment ce nu a ales să-și dea demisia până acum, ar trebui ca aleșii județeni să îl destituie din funcție. De asemenea, Tănase a mai afirmat că miniparlamentul județean ar trebui să aibă un președinte plin, și nu unul interimar, cum are acum.
În replică, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, susţine că această problemă ar trebui rezolvată în justiţie, nu în sala de şedinţe a CJ Buzău.
Valentin Tănase a devenit consilier judeţean independent grație „Ordonanței Dragnea”, după ce fusese ales, în 2012, pe listele PNL.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button