Știrile zilei

A adormit la volan | Autoturism răsturnat; DOUĂ VICTIME

Aproape că nu trece zi fără un accident pe E85. Drumul european care traversează Buzăul are una dintre celei mai proaste „reputații”, zeci de persoane având de suferit în urma accidentelor rutiere produse aici.

Este și cazul a două persoane rănite azi-dimineață la Zărnești, după ce șoferul mașinii în care se aflau a adormit la volan.

Din cercetările efectuate de polițiști, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Focșani, care circula cu un autoturism pe DN 2 E85, înspre Buzău, în afara localității Zărnești a pierdut controlul asupra direcției de mers, cel mai probabil pe fondul adormirii la volan. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturism, care au fost transportați la spital. Politiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Moarte înfiorătoare! | O scândură i-a străpuns abdomenul

Știrile zilei

UCISĂ, stropită cu benzină și incendiată | Comemorarea, astăzi

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Șofer băut, ravagii în trafic! (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *