Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: „A făcut explozie în mers!” | Pasagerii unui microbuz, la un pas de o tragedie

Aproape douăzeci de pasageri ai unui microbuz care circula pe ruta Buzău-Stâlpu au trăit clipe de groază după ce o roată a mașinii a explodat în mers, șoferul reușind să evite în ultima clipă o tragedie.

Neplăcutul eveniment care a lăsat pe jos câteva persoane s-a produs în această după-amiază pe DN 1B, între Hanul lui Țintă și intersecția cu șoseaua ce duce spre Lipia.

[highlight]„La un moment dat, am auzit o bubuitură puternică și am simțit cum fuge spatele mașinii. Toți pasagerii au început să țipe. Cred că aveam în jur de 90 km/oră. Norocul nostru a fost că nu a bubuit roata pe de față și că șoferul a fost inspirat să tragă imediat pe dreapta. Câțiva pasageri mi-au spus că șoferul circula așa de vreo două zile, deși știa că sunt probleme cu roata respectivă.”[/highlight], a povestit, sub protecția anonimatului, un pasager.

Cei mai mulți călători erau navetiști. Ei riscau să rămână în câmp, deoarece mașina defectată nu era echipată cu roată de rezervă. Salvarea lor a venit tot de la firma deținătoare a microbuzului, care mai avea câteva locuri libere într-o altă mașină, aflată pe același traseu.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

1 comentariu

  1. Georgiana at 19:22

    Este normal sa se întâmple asa , si intr-o zi se va intampla o tragedie ,ptr ca calatorim in conditii inumane cate 35- 40 de pasageri intr- un microbuz de 14 locuri . Era de asteptat sa cedeze .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *