Fără categorie Știrile zilei

A fost ARESTAT

Adrian N., șoferul de 30 de ani care a accidentat mortal un biciclist, ieri, pe podul de la Mărăcineni, a primit mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Inițial, el fusese reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ, astăzi fiind dus în fața instanței de la Judecătoria Buzău.

Reamintim că ieri dimineață, Nicolae Prahoveanu, un bărbat în vârstă de 45 de ani, și-a pierdut viața în timă ce se deplasa pe bicicletă pe podul de la Mărăcineni. El a fost acroșat de autoturismul Cielo condus de Adrian Nedelcu, un tânăr de 30 de ani, din Valea Părului, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Inițial, el a părăsit locul accidentului, fiind oprit în trafic de mai mulți șoferi la câteva sute de metri de locul tragediei.

Bărbatul ucis era muncitor necalificat la CFR și nu consuma alcool, având și anumite probleme de sănătate. În urma lui au rămas acum o soție și trei copii minori.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Încă un curs de calificare organizat la Buzău

Orașul tău Știrile zilei

GALERIE FOTO: Ce au făcut elevii de la „Eminescu” în prima zi la Liceul 5

Știrile zilei

INVESTIȚIE de două milioane de euro la Spitalul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *