Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! A fost prins presupusul pedofil din Dorobanți

Bărbatul are 25 de ani și este asistent kinetoterapeut.[divider]

Poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au identificat şi depistat în aproximativ două ore de la sesizare, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Buzău, bănuit de coruperea sexuală a minorului.

Astăzi, 25 aprilie 2018, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au autosesizat în urma apariţiei în mediul on-line a unor informaţii privitoare la faptul că un bărbat a acostat pe stradă un minor, căruia i-ar fi adresat solicitări cu caracter sexual.

FOTO: Stiri de Buzau

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cel în cauză, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Buzău, fiind condus pentru audieri la sediul Poliţiei.

Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală.

Persoana în cauză va fi internată într-o unitate spitalicească, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate.

A fost întocmit dosar penal, în care poliţiştii desfăşoară cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *