Știrile zilei

A fugit de acasă cu o mică avere! | Unde a găsit-o poliția

Un tată și-a reclamat propria fiică la poliție pentru furt. Tânăra s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de acasă cu peste 200 de milioane de lei vechi. Ea a fost găsită pe raza județului Buzău și pusă sub acuzare pentru furt.

Săptămâna trecută, polițiștii vrânceni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Slobozia Bradului, cu privire la faptul că fiica lui, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliu și i-a sustras suma de 20.420 lei.

Miercuri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Slobozia Bradului au identificat-o pe fată pe raza comunei buzoiene Balta Albă. Ea se ascundea aici la un prieten și doar norocul a făcut ca suma să fie găsită asupra ei aproape intactă.

Prejudiciul a fost recuperat și predat bărbatului în cauză. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt și continuă cercetările.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

A fugit de acasă cu o mică avere! | Unde a găsit-o poliția

Orașul tău Știrile zilei

FOTO: Imagini frumoase dintr-un loc pe care nu-l vei mai recunoaște!

Administrație Știrile zilei

Premiu de Excelență pentru Consiliul Județean Buzău (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *