Orașul tău Știrile zilei

„A plouat” cu accidente | Doi tineri și-au șifonat autoturismele la noul Kaufland

Zi plină de evenimente rutiere pe șoselele din Buzău. Ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină în cazul mai multor accidente produse din cauza neatenției, care s-au soldat cu victime și, în cel mai fericit caz, doar cu pagube materiale.

După ce, ieri noapte, un bărbat de 62 de ani a fost pur și simplu sfârtecat de o mașină la Poșta Câlnău, un alt eveniment a fost semnalat pe o șosea de mare viteză din Buzău. Este vorba despre tronsonul dintre Hanul lui Țintă și pasarela Nehoiu, acolo unde un agent de la LEX Protect s-a răsturnat cu Loganul de la firmă, după ce a fost acroșat de un autoturism de teren.

Spre seară, trei persoane – printre care doi copii – au ajuns la spital, tot în urma unui accident produs din cauza neatenției. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, pe fondul consumului de alcool, în timp ce conducea un auto pe Republicii catre Gara CFR, la marcajul pietonal a lovit auto din fata sa care oprise pentru acordare prioritate pietonilor.

Ziua s-a încheiat pentru polițiștii rutieri buzoieni cu un eveniment rutier produs în zona Kaufland Eroilor, pe fondul neacordării de prioritate. Doi tineri și-au „șifonat” serios autoturismele Audi după ce unul dintre șoferi nu i-a cedat trecerea celuilalt.

Polițiștii au sosit la locul cu pricina, însă evenimentul a fost soluționat amiabil. În caz contrar, unul dintre ei ar fi rămas fără permis pentru neacordare de prioritate și ar fi încasat și o amendă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

Știrile zilei

SCANDAL! | „I-a dat un pumn în față, apoi a scos spray-ul paralizant!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *