Educaţie Știrile zilei

A sosit deja PRIMA numire după demiterea celor trei șefe ale IȘJ

Ministerul Educației face prima numire la șefia IȘJ după desfacerea contractelor de management ale celor trei inspectoare generale, Florina Stoian, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel. Este vorba despre fosta șefă a IȘJ, Geta Burducea, care a fost numită general interimar printr-o adresă sosită în urmă cu puțin timp.

Surpriza cea mai mare a avut-o chiar Geta Burducea, care a aflat „pe surse” că a fost delegată de Minister în noua funcție. Contactată de Reporter Buzoian, fosta șefă a IȘJ a precizat că nu a fost informată oficial și că se va deplasa la sediul inspectoratului pentru a se lămuri cu privire la acest aspect.

Reamintim că azi-dimineață, pe faxul instituției din Alexandru Marghiloman au sosit ordinele de demitere pentru cele trei șefe ale IȘJ Buzău, în urma acordării, de către minister, a unor calificative sub baremele prevăzute în contractul de management. Generala Florina Stoian a anunțat deja că va contesta ordinele în instanță.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău

Modificări în programul autobuzelor | DECIZIA Trans Bus

Știrile zilei

GALERIE FOTO: A început festivalul „Toamna Buzoiană”

Politică Știrile zilei

Marcel Ciolacu: „Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *