A sosit deja PRIMA numire după demiterea celor trei șefe ale IȘJ

Ministerul Educației face prima numire la șefia IȘJ după desfacerea contractelor de management ale celor trei inspectoare generale, Florina Stoian, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel. Este vorba despre fosta șefă a IȘJ, Geta Burducea, care a fost numită general interimar printr-o adresă sosită în urmă cu puțin timp.

Surpriza cea mai mare a avut-o chiar Geta Burducea, care a aflat „pe surse” că a fost delegată de Minister în noua funcție. Contactată de Reporter Buzoian, fosta șefă a IȘJ a precizat că nu a fost informată oficial și că se va deplasa la sediul inspectoratului pentru a se lămuri cu privire la acest aspect.

Reamintim că azi-dimineață, pe faxul instituției din Alexandru Marghiloman au sosit ordinele de demitere pentru cele trei șefe ale IȘJ Buzău, în urma acordării, de către minister, a unor calificative sub baremele prevăzute în contractul de management. Generala Florina Stoian a anunțat deja că va contesta ordinele în instanță.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*