Educaţie Știrile zilei

A sosit deja PRIMA numire după demiterea celor trei șefe ale IȘJ

Ministerul Educației face prima numire la șefia IȘJ după desfacerea contractelor de management ale celor trei inspectoare generale, Florina Stoian, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel. Este vorba despre fosta șefă a IȘJ, Geta Burducea, care a fost numită general interimar printr-o adresă sosită în urmă cu puțin timp.

Surpriza cea mai mare a avut-o chiar Geta Burducea, care a aflat „pe surse” că a fost delegată de Minister în noua funcție. Contactată de Reporter Buzoian, fosta șefă a IȘJ a precizat că nu a fost informată oficial și că se va deplasa la sediul inspectoratului pentru a se lămuri cu privire la acest aspect.

Reamintim că azi-dimineață, pe faxul instituției din Alexandru Marghiloman au sosit ordinele de demitere pentru cele trei șefe ale IȘJ Buzău, în urma acordării, de către minister, a unor calificative sub baremele prevăzute în contractul de management. Generala Florina Stoian a anunțat deja că va contesta ordinele în instanță.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Dora Gaitanovici, locul al doilea la „Vocea României”

Știrile zilei

MISTER total! | Tânăr și iubita lui, găsiți morți pe câmp!

Politică Știrile zilei

PSD Râmnicu Sărat a sunat adunarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *