Fără categorie Orașul tău

„Abia își reparase mașina după ce, luna trecută, lovise un vițel pe DN 2B. Pe copilul ăsta îl iubește Dumnezeu”

Un tânăr de 20 de ani a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident cumplit produs aseară la urcarea pe podul Drăgăicii. Ștefan abia își reparase mașina pe care o avairase luna trecută, pe DN 2B, după ce a lovit un vițel care i-a ieșit în față.

Ghinionul a lovit din nou aseară pentru tânărul din C.A. Rosetti. Băiatul lăsase pe cineva în zona Drăgăicii și se întorcea în oraș. Era foarte mulțumit de faptul că își reparase Volkswagenul Polo, pe care i-l distrusese luna trecută un animal care i-a ieșit în față pe srumul spre Brăila

„Data trecută i-a ieșit în față o turmă de vaci. El a lovit pe sensul lui un vițel, altcineva a lovit pe celălalt sens o văcuță. După primul accident, am fost cu el să își cumpere piese de la dezmembrări. Acum era foarte bucuros că și-a reparat mașina și nu mai trebuie să facă naveta cu autobuzul.”, a ne-a mărturisit un apropiat.

Aseară, la urcarea pe podul de la Drăgaică, dinspre Zona Industrială înspre oraș, mașina lui s-a înfipt inexplicabil în scuarul de pe mijloc. O balustradă metalică a distrus toată partea din față a mașinii, oprindu-se la câțiva centimetri de capul șoferului.

„Acum mă gândesc că e posibil să fi avut vreo problemă, sa îi tragă volanul. Mașina a reparat-o singur, fără să o vadă vreun specialist. Oricum, pe copilul ăsta il iubeste Dumnezeu!”, a conchis prietenul băiatului.

Tânărul a scăpat din incidentul de aseară fără nicio zgârietură. Mașina va ajunge însă mai mult ca sigur la fier vechi, întreaga partea din față fiind complet distrusă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *