Orașul tău

Accident la o fabrică din Buzău | SMURD, chemat de urgență

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ajuns aseară la spital cu arsuri pe o mare parte din corp după ce s-ar fi opărit în timp ce se afla la serviciu. Vecinii sunt însă de părere că s-ar fi întâmplat altceva.

Incidentul s-a produs în jurul orei 20:00, la o fabrică de pulberi metalice din municipiul Buzău. Apelul la 112 a fost efectuat de către colegii bărbatului, care au solicitat sprijin medical pentru o persoană în vârstă de 55 de ani ce prezenta arsuri.

O ambulanță SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului și l-a preluat pe bărbat. El a fost transportat stabil și conștient la UPU Buzău pentru îngrijiri medicale.

Vecinii din zonă sunt de părere că în fabrică ar fi avut loc o explozie. Suspiciunile lor sunt alimentate de bubuitura care s-ar fi produs la ora respectivă și de praful care s-a așezat pe mașinile lor. Varianta a fost infirmată de către reprezentanții ISU, care au înregistrată doar intervenția medicală.

În luna iulie, trei angajați ai aceleiași fabrici au fost răniți după ce a sărit oţel topit dintr-un cuvă de prelucrare a pulberilor metalice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Omorât în bătaie

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, MORT într-un accident cumplit

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *