Această stradă va fi închisă luni | Anunțul Primăriei Buzău

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

ANUNȚ  DE INTERES PUBLIC

STIMAȚI CETĂȚENI AI MUNICIPIULUI BUZĂU

În ziua de luni, 16.10.2017, traficul pe strada Colonel Ion Buzoianu, tronson cuprins între b-dul Unirii și b-dul Nicolae Balcescu va fi închis.

          S.C. URBIS – SERV SRL va desfășura  lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea unui strat de uzura din mixturi asfaltice. Totodată, se vor executa lucrări de ridicare la cota a căminelor și capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.

          Pentru buna desfășurare a lucrarilor începand cu ora 07:30 și până la ora 24:00, acest tronson de strada va fi închis.

          Pentru a se evita producerea blocajelor în zona afectată de lucrări, facem apel la dumneavoastra în sensul în care să circulați pe variantele indicate în harta atașată la prezentul comunicat.

          Totodata rugăm riveranii, posesori de autoturisme, să nu parcheze pe carosabil  în intervalul orar menționat și să asigure eliberarea tronsonului de stradă, cel tarziu până la ora 07:30.

          Va multumim pentru intelegere si vă asigurăm pe această cale că toate eforturile noastre se îndreapta către confortul cetățeanului.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *