ACUM: Peste o mie de oameni în Parcul Tineretului!

O adevărată emulație a voioșiei. Așa a putea fi caracterizată manifestarea desfășurată în această seară, în Parcul Tineretului din Buzău, acolo unde peste o mie de copii și părinți participă la spectacolul dedicat zilei de 1 iunie.

Evenimentul este organizat de către Palatul Copiilor Buzău, instituția de învățământ cu cele mai multe rezultate la concursurile școlare, și este dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

De mai bine de două ore, scena din amfiteatru a devenit locul în care talentul este la el acasă. Micuții pregătiți de către profesorii de la Palatul Copiilor au „acaparat”, rând pe rând microfonul, spre încântarea publicului venit în număr mare să le aprecieze performanțele.

Muzica, dansul modern și dansul popular și  momentele studioului de teatru  au fost „piesele” de bază ale evenimentului de astăzi, care a început la ora 17:00, cu desenele pe asfalt.

Amfiteatrul din Parcul Tineretului va deveni din nou gazda copiilor de la Palat peste două săptămâni, atunci când aici va fi organizat spectacolul de final de an școlar.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. nu prea va pricepeti cu estimarile … la un moment dat erau cel putin 2300-2500 de oameni copii si adulti bineinteles

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*