Politică

Alegeri la PSD Buzău | Ce funcție vizează primarul Toma

Miercuri, începând cu ora 17:00, la Sala Mare a Consiliului Județean va avea loc conferința municipală a Organizației PSD Buzău. Primarul Constantin Toma va candida pentru funcția de președinte al Organizației Municipale.

Aproape patru sute de delegați vor fi prezenți, astăzi, în Sala Mare a CJ Buzău pentru a-și acorda votul noului președinte al Organizației Municipale a PSD. Singurul candidat înscris în cursa pentru această funcție este primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

  • Alegeri fără emoții.

Primarul Constantin Toma este obișunit cu funcția de lider al social-democraților din municipiu, el exercitând această funcție, vreme de aproape doi ani, ca interimar. Astăzi însă ar urma să primează votul colegilor, care îi va da mai multă legitimitate în partid.

Organizația Județeană a PSD Buzău este condusă de către deputatul Marcel Ciolacu. O altă funcție la vârful partidului, cea de președinte executiv, este deținută de către președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

De ce au amânat consilierii locali construirea unui bloc în municipiul Buzău

Diverse Știrile zilei

Fizica în jocurile de ruleta: Cum poți câștiga?

Știrile zilei

Cine este noul director medical al Spitalului Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *