Știrile zilei

Alex a primit diagnosticul

Tânărul rănit în cumplitul accident produs pe 17 iunie la Cioranca este în continuare în stare critică la Spitalul Floreasca din București. Alexandru nu poate fi operat și se află în comă indusă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate. 

Ziele trecute, Alexandru Necula a primit diagnosticul, care a căzut ca un tăsnet peste familie și apropiați: accident rutier, politraumatism ISS 12,traumatism craniocerebral cu plagă contuză fronto-temporală stângă, contuzie coloană toracală, traumatism toracic-pseudoanevrism de istm aortic, minim pneumotorax apical stâng, traumatism abdominal cu contuzie de pol inferior splenic gr.2 – capsula indemna, traumatism bazin, fractură aripă sacrata stânga fără deplasare, fractură coccis, fractură luxatie transolecraniana anterioară de cot stâng.

Medicii nu îl pot opera pe tânărul în vârstă de 23 de ani din cauza anevrismului aortic care trebuie mai întâi să se remită.

Între timp, campania demarată pentru sprijinirea financiară a familiei lui Alexandru a adunat aproape 4000 de euro. Speranțele unei mame singure se îndreaptă însă acum doar spre Dumnezeu, iar tot ceea ce contează pentru rude este ca băiatul să își revină.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

EROUL ZILEI | Ofițer buzoian, decorat de șeful Poliției din Paris

Știrile zilei

Accident pe E85 | Trei victime

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Motociclist spulberat pe DN 10! (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *