„AMR 3 zile”

Au mai rămas doar trei zile până la deschiderea oficială a celui de-al doilea hipermarket Kaufland din municipiul Buzău. Marți, 30 ianuarie, noul magazin va fi inaugurat în prezența oficialităților și a presei, urmând ca deschiderea pentru public să aibă loc a doua zi, pe 31.

Municipalitatea s-a implicat în proiectul de infrastructură ce a presupus amenajarea unui sens giratoriu chiar îndreptul fostei fabrici de lapte. Chiar în aceste zile au loc ultimele pregătiri dinaintea marii deschideri, zona arătând încă precum un șantier.

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, a postat pe Facebook o fotografie ilustrând stadiul lucrărilor din zona hipermarketului, însoțită de descrierea „AMR 3 zile”.

Noul magazin de la ieșirea din Buzău spre Ploiești a fost construit într-un timp scurt, de numai câteva luni. Reprezentanții Kaufland și-au dorit să deschidă noul magazin de pe Bulevardul Unirii înainte de sărbători, însă acest lucru nu s-a materializat.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*