Știrile zilei

Andreea a pierit într-un mod cumplit | O fetiță de 4 ani a rămas fără mamă

Tragedie într-o familie din comuna Gălbinași, județul Buzău. Andreea A., o tânără în vârstă de 26 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, în timp ce se afla alături de soțul ei, pe motocicletă.

Nenorocirea s-a produs în această seară pe dumul național 2B, în zona localității Verguleasa. Potrivit datelor furnizate de IPJ Buzău, un autoturism care circula către Brăila, condus de o femeie de 50 de ani, din Buzău, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere motocicletei ce venea din sens opus.

Cei doi tineri aflați pe motocicletă, Mădălin și Andreea, au fost proiectați câțiva metri în aer și aruncați pe asfalt. Impactul cu solul a fost devastator. Andreea a decedat din cauza rănilor suferite, în timp ce soțul ei a fost preluat în stare gravă si transportat la UPU Buzău.

Cei doi soți aveau împreună o fetiță în vârstă de patru ani. Mădălin lucra în străinătate și abia sosise în țară pentru a petrece concediul, motocicleta fiind un cadoul din partea soției.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident pe Transilvaniei! | Bărbat în stare gravă (foto)

Știrile zilei

Patru persoane decedate! O întreagă familie a pierit în accident (VIDEO)

Știrile zilei

CARNAGIU pe E85! | Doi morți, șase victime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *