Știrile zilei

Angajări într-o funcție-cheie din IPJ Buzău: „Cresc şansele ca anumite comportamente să..”

Achiziții și angajări la Poliția Română. IGPR va încheia, până la finalul lunii, un acord-cadru prin care se vor achiziţiona veste antiglonţ şi anti-înjunghiere, căşti antiglonţ cu vizor şi scuturi antiglonţ. De asemenea, pe 17 martie, la București va fi organizat un concurs pentru angajarea specialiştilor psihologi în mai multe judeţe, printre care și Buzăul.

„A fost deja emisă o metodologie, aplicabilă la nivelul întregului minister, prin care psihologul de unitate va putea avea la îndemână o fişă de cunoaştere a angajatului, iar atunci când îl evaluează, cresc şansele ca anumite comportamente deviante să fie identificate din timp. În plus, suntem într-un proces de evaluare a necesarului de teste psihologice care să răspundă nevoilor instituţionale, după finalizare urmând a fi derulată procedura de achiziţie.”, a precizat șeful Poliției Române.

Chestorul Cătălin Ioniță a mai spus că încă de luna trecută au fost alocaţi bani pentru reabilitarea unor sedii de poliţie atât în mediul rural, cât şi urban.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Iubesti sportul? Iata cum te poti bucura in Decembrie de hobby-ul tau!

Știrile zilei

O nouă amenințare la granița cu Buzăul!

Știrile zilei

Tânăr răpus de o boală cumplită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *