Anna Lesko și Nicu Paleru, capete de afiș la serbarea comunei Berca

Unsprezece artiști și două ansambluri folclorice vor urca pe scenă duminică, 24 iulie, la serbarea folclorică „Pe plaiul șoimului”, eveniment dedicat comunei Berca. Primarul Ionel Dobriță a adresat o invitație tuturor cetățenilor care vor să petreacă o zi de weekend într-o atmosferă de sărbătoare.

Duminică, începând cu ora 12:00, Berca va răsuna de acordurile muzicii. Micii vor sfârâi pe grătare, iar berea va curge din belșug pentru oamenii dornici să petreacă timp de calitate în mijlocul naturii, în compania mai multor artiști îndrăgiți. Capii de afiș ai evenimentului sunt Anna Lesko și Nicu Paleru, repertoriul fiiind completat de Adriana Stuparu, Teodora Bârsan, Nicoleta Buga, Alexandra Panaete, Livia Bănică, Daniela Matache, Anca Burducea, Nelu Căpățână, Maya Mo și ansamblurile Folclorice „Plaiurile Mioriței” și „Drăgăicuțele.

Evenimentul este organizat de către Primăria Berca, cu sprijinul Consiliului Județean și al Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău și se va desfășura la Rătești – Plaiul Șoimului.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*