Anunțuri Știrile zilei

ANUNȚ! Ce se întâmplă pe strada Traian Vuia

Comisia pentru Siguranţă Rutieră din Primăria municipiului Buzău a hotărât recent ca strada Traian Vuia să aibă sens unic. Maşinile vor putea circula doar dinspre Spiru Haret către Piaţa Crâng, evitându-se astfel blocajele produse frecvent.

Măsura se impunea atât pentru fluidizarea circulaţiei, cât şi pentru a preveni evenimentele rutiere. Traian Vuia este o stradă destul de circulată pe toată perioada anului, iar traficul se blochează temporar din cauza maşinilor parcate pe marginea ei.

De asemenea, în ultima perioadă strada Spiru Haret a fost scena mai multor evenimente rutiere, mai ales în intervalele orare în care elevii merg către Şcoala Nr. 15.

Sensul unic va fi instituit pe strada Traian Vuia începând cu data de 8.10.2018, iar buzoienii vor beneficia de o perioadă de graţie pentru a se obişnui cu noua regulă de circulaţie.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Agenți de pază din Buzău, găsiți beți sau dormind în post!

Economic Știrile zilei

Primăria a luat DECIZIA! | 14.000.000 de lei pentru o iarnă liniștită

Administrație Știrile zilei

Ce va apărea în părculețul de la Palatul Comunal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *