Anunț IMPORTANT privind programul creșelor din Buzău

În urmă cu puțin timp, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunțat că, luni și marți, creșele din Buzău vor fi deschise. Măsura vine în sprijinul părinților care luni încep serviciul și nu au unde să își lase micuții.

Decizia a fost luată duminică de Primăria Buzău, instituție în subordinea căreia se află creșele: „După cum știți, după viscolul ce a lovit zona noastră, dar care nu a generat probleme deosebite pe raza orașului, în următoarele zile municipiul Buzău se va confrunta cu un nou cod, de data aceasta, de ger. Ca urmare, am decis ca toate unitățile de învățământ – de la grădinițe, la școli și licee – să rămână închise în zilele de luni, 9 ianuarie și marți, 10 ianuarie 2017. Ulterior, vom analiza situația în funcție de evoluția prognozei meteo.”, a scris Constantin Toma pe pagina de Facebook.

În acest timp, grădinițele, școlile gimnaizale și liceele vor rămâne închise luni și marți, conform anunțului ISJ și al Prefecturii. 

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

8 comments

  1. La potoceni se invață??

  2. Intre timp au aparut modificari. Interesati.va si informati corect

  3. Dacă crestele sunt deschise, de ce nu sunt deschise si gradinitele cu program prelungit? Ca doar de aceea ducem copii la program prelungit ca nu avem cu cine ii lasa acasa. Plus că în mare parte cresele functioneaza in aceeasi clădire cu gradinita. Putem scoate din casă un copil de 2 ani, pe ger, dar unul de 5 nu putem. Greu cu logica….

  4. Cresa din Micro XIV este inchisa. ( nu pot functiona cresele fara gradinita deschisa deoarece nu au bucatarie functionala).

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*