Diverse

Cum va fi vremea în zilele următoare | ANUNȚUL meteorologilor

Vremea va fi instabilă la începutul acestei veri, cu temperaturi de 32 de grade și ploi cu descărcări electrice.[divider]

Pentru următoarele două săptămâni, meteorologii estimează o vreme în general caldă şi temperaturi normale pentru această perioadă, deşi vor exista câteva intervale în care probabilitatea de ploi sub formă de aversă va fi mai mare, relevă prognoza de specialitate publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Muntenia, în primele trei zile din interval, temperaturile maxime vor marca o creştere până la valoarea medie de 31 de grade, după care aceasta va scădea până la 26 de grade în data de 7 iunie, urmând a urca spre 32 de grade, pe 9 iunie.

Între 10 şi 17 iunie, temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 29 de grade. Temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative de la o zi la alta pe parcursul celor două săptămâni, urmând a fi apropiate de media de 16 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor, în general slabe cantitativ, dar însoţite de descărcări electrice şi local de intensificări ale vântului va fi mai ridicată pe 4 iunie, în intervalul 6 – 8 iunie şi în unele zile ale celei de-a a doua săptămâni.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

A făcut infarct în timp ce stătea la masă!

Știrile zilei

VITEZĂ. Impact nimicitor. Doi bărbați, în spital

Social Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ayan are nevoie de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *