Administrație Știrile zilei

Asfaltări masive în 2018 | Lista celor o sută de străzi

Același ritm alert de lucru imprimat de către muncipalitate în 2017 va continua și anul viitor. Primăria Buzău anunță asfaltări masive la nivelul municipiului, nu mai puțin de o sută de străzi fiind în atenția edililor în 2018.

Anunțul a fost făcut de către viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, care a precizat că în aceste momente se lucrează la lista străzilor, ea urmând a fi dată publicității în curând. Cert este că nu mai puțin de 100 de străzi vor urma să primească asfalt nou, în cadrul unui amplu program de reabilitare și modernizare a rețelei de drumuri din Buzău.

Sursa de finanțare nu a fost precizată, însă, mai mult ca sigur, este vorba despre sume alocate din bugetul propriu al municipiului, dar și despre linii de finanțare europeană.

Anul 2017 a fost unul istoric pentru Buzău, deoarece peste 30 de străzi care arătau ca după bombardament au fost asfaltate. Printre străzile ce urmează a fi reabilitate anul viitor se numără și cele aproape cincizeci care nu au primit niciodată asfalt.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *