Asfaltări masive în 2018 | Lista celor o sută de străzi

Același ritm alert de lucru imprimat de către muncipalitate în 2017 va continua și anul viitor. Primăria Buzău anunță asfaltări masive la nivelul municipiului, nu mai puțin de o sută de străzi fiind în atenția edililor în 2018.

Anunțul a fost făcut de către viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, care a precizat că în aceste momente se lucrează la lista străzilor, ea urmând a fi dată publicității în curând. Cert este că nu mai puțin de 100 de străzi vor urma să primească asfalt nou, în cadrul unui amplu program de reabilitare și modernizare a rețelei de drumuri din Buzău.

Sursa de finanțare nu a fost precizată, însă, mai mult ca sigur, este vorba despre sume alocate din bugetul propriu al municipiului, dar și despre linii de finanțare europeană.

Anul 2017 a fost unul istoric pentru Buzău, deoarece peste 30 de străzi care arătau ca după bombardament au fost asfaltate. Printre străzile ce urmează a fi reabilitate anul viitor se numără și cele aproape cincizeci care nu au primit niciodată asfalt.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*