Aspectul pe care NU îl observă buzoienii, adus în atenția primarului de un șofer bucureștean

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Un șofer din București aduce în atenția responsabililor din Primărie un aspect mai puțin deranjant pentru buzoieni, dar extrem de important pentru șoferii care doar tranzitează orașul nostru. Mai exact, lipsa indicatoarelor rutiere de la intrările în oraș, care să îți indice direcțiile către principalele localități învecinate.

În orice oraș din țară ți-ai propune să ajungi, ca șofer, te poți ghida după indicatoarele rutiere. În unele localități, sunt mai puține sau mai puțin inspirat concepute, însă la Buzău, ele lipsesc cu desăvârșire. O spune un șofer bucureștean care se plânge că, intrând în oraș dinspre Brașov, nu a reușit să găsească drumul spre Capitală:

„Domnule Primar, sunt din Bucuresti si am trecut intamplator prin Buzau cand ma intorceam de la Brasov, imi pare rau sa va spun dar nu am gasit un indicator care sa-mi arate drumul spre Bucuresti sau spre Centru sau alta directie, am ajuns intr-un giratoriu mare cu fabrica de bere URSUS, acolo numai indicatoare cu manastiri si biserici, nici macar unul cu Bucuresti, Centru, Focsani, Galati…etc.”, a scris bucureșteanul pe domnuleprimar.ro.

Răspunsul primarului lasă de înțeles că este vorba despre un aspect aproape irelevant pentru cetățeanul buzoian, dar foarte important pentru șoferii din alte județe: „Aveti dreptate ! Ca buzoian nu am observat. Am comandat deja un studiu si sper sa o rezolvam cat mai repede ! Va multumesc!”, a scris Constantin Toma.

Potrivit unui proiect al Primăriei, în curând, în Buzău vor fi montate indicatoare care conțin reclame ale unor agenți economici locali. Ideea aparține edilului Constantin Toma, care își dorește, prin această măsură, să sprijine firmele ce susțin economia orașului.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

3 comentarii în articolul “Aspectul pe care NU îl observă buzoienii, adus în atenția primarului de un șofer bucureștean

  1. In urma cu vreo doua saptamani, un cuplu dintr-o masina de Bucuresti m-a rugat sa-i ajut cu directii spre Brasov. Erau la semafoarele de la Piata Daciei pentru ca asa i-a indrumat un buzoian, si se indreptau spre Colegiul Economic.

    • Pai, nu era tocmai gresit. De la Colegiul Economic mergeau drept pana la Gara, de acolo drept pana la Ursus, apoi catre Vernesti…

      • I-am intors spre intersectia Unirii cu Balcescu, apoi intersectia de la Clubul Politistilor, stanga spre Transilvaniei si drum drept spre Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *