Astăzi se ia act de desființarea Camerei Agricole Buzău

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Aleșii convocați astăzi la prima ședință a Consiliului Județean pe 2017 sunt chemaţi să ia act de desfiinţarea Camerei Agricole Judeţene Buzău. Măsura este luată în baza unei legi promulgate anul trecut, urmând ca patrimoniul şi personalul să fie preluate de către Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Buzău.

Conform proiectului de hotărâre, dreptul de administrare al Camerei Agricole Judeţene Buzău pentru imobilele proprietate privată a Judeţului Buzău, situate în munici­piul Buzău, strada Transilvaniei, nr. 403, şi municipiul Rm. Sărat, strada Focşani, nr. 1, încetează imediat după adoptarea acesteia. Predarea-primirea bunurilor imobile şi mobile – mijloace fixe şi obiecte de inventar – se va realiza pe baza unui protocol între reprezentanţi Consiliului Judeţean Buzău şi Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Buzău până la 1 februarie.

Potrivit proiectului de hotărâre, S.C. Domenii Prest Serv va depune diligenţele legale pentru încadrarea muncitorilor calificaţi care nu îndeplinesc condiţiile legale de preluare în structura de personal funcţii publice la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Buzău.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *