Au început lucrările la XXL | Trei noi magazine în nordul comercial al Buzăului

Au început lucrările de reamenajare la magazinul XXL, închis pe 31 decembrie 2016 și programat să se redeschidă anul acesta, sub sigla Penny Market. De asemenea, în aceeași clădire ar urma să se deschidă Decathlon, iar la parterul Galleria Mall să funcționeze, din această vară, un magazin Mega Image.

Amenajările la XXL au început zilele trecute. Cel mai probabil, spațiul actual va fi recompartimentat, astfel încât să poată găzdui activitatea celui de-al doilea magazin. Este vorba despre Decathlon, un cunoscut retailer pentru echipamente sportive și accesorii pentru peste 70 de sporturi.

Tot vara aceasta, Galleria Mall își va îmbunătăți strategia de marketing prin aducerea unui cunoscut supermarket. Conducerea centrului comercial a bătut deja palma cu Mega Image, iar amenajările sunt în toi.

Astfel, până la sfârșitul anului 2017, zona comercială a municipiului ar urma să fie revitalizată prin apariția a trei noi magazine care să vină în întâmpinarea buzoienilor cu oferte cât mai variate.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*