Știrile zilei

I-au spart casa, l-au bătut și i-au furat banii

Poliţiştii Secţiei 13 Smeeni au depistat în aceeaşi zi de la sesizare, doi bărbaţi care ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 62 de ani şi i-ar fi sustras, prin violenţă, mai multe bunuri.

La data de 11 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei 13 de Poliţie Rurală Smeeni, au identificat la scurt timp de la sesizarea faptei, principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării, pe raza localităţii Cârligu Mare.

Fapta a fost sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de 11 iunie  de persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în timpul nopţii de 10 spre 11 iunie, doi bărbaţi ar fi pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate şi, prin violenţă, i-ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi pe raza localităţii Cârligu Mare cei doi bănuiţi, cu vârste cuprinse între 60 de ani şi 67 de ani, stabilindu-se că ultimul dintre aceştia era cunoscut cu antecedente penale şi totodată se sustrăgea de la executarea unei alte pedepse cu închisoarea.

  • Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi în cursul acestei zile urmează a fi prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunerea de arestare preventivă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavru descoperit într-o râpă!

Știrile zilei

Trafic îngreunat pe E85 | Trei persoane rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *