Au scăpat si de Zoican | Șeful de la UPU, lăsat fără funcție

Conducerea organizației municipale a PNL Buzău a fost decapitată în această seară, în frunte cu președintele său, medicul Adrian Zoican. Șeful de la UPU era un lider vocal, care se încăpățăna să facă opoziție. Mai mult decât atât, în primăvară fusese la un pas să-i sufle funcția de șef la PNL Județ deputatului Cristinel Romanescu.

Decizia a fost luată într-o ședință fulger a Biroului Permanent Judeţean al PNL, ce a avut loc marți seară. Liberalii au decis prin vot, cu o majoritate covârșitoare, dizolvarea Biroului Permanent al organizaţiei municipale Buzău.

Prin urmare, medicul Adrian Zoican a fost demis din funcția de lider al PNL Municipiu.

Voci din interiorul organizației afirmă că măsura a fost luată după ce mai mulți liberali fi reclamat o atitudine necolegială din partea medicului Zoican.

Până la noile alegeri, ce ar urma să aibă loc după sărbători, functia de pe care a fost îndepărtat medicul Adrian Zoican va fi exercitată, cu caracter interimar, de către Cristinel Romanescu.

Medicul Adrian Zoican va rămâne însă consilier județean și șef al Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*