Orașul tău Politică

Au scăpat si de Zoican | Șeful de la UPU, lăsat fără funcție

Conducerea organizației municipale a PNL Buzău a fost decapitată în această seară, în frunte cu președintele său, medicul Adrian Zoican. Șeful de la UPU era un lider vocal, care se încăpățăna să facă opoziție. Mai mult decât atât, în primăvară fusese la un pas să-i sufle funcția de șef la PNL Județ deputatului Cristinel Romanescu.

Decizia a fost luată într-o ședință fulger a Biroului Permanent Judeţean al PNL, ce a avut loc marți seară. Liberalii au decis prin vot, cu o majoritate covârșitoare, dizolvarea Biroului Permanent al organizaţiei municipale Buzău.

Prin urmare, medicul Adrian Zoican a fost demis din funcția de lider al PNL Municipiu.

Voci din interiorul organizației afirmă că măsura a fost luată după ce mai mulți liberali fi reclamat o atitudine necolegială din partea medicului Zoican.

Până la noile alegeri, ce ar urma să aibă loc după sărbători, functia de pe care a fost îndepărtat medicul Adrian Zoican va fi exercitată, cu caracter interimar, de către Cristinel Romanescu.

Medicul Adrian Zoican va rămâne însă consilier județean și șef al Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *