Știrile zilei

Elev din Sportiv, REȚINUT de poliție

Minorul în vârstă de 17 ani care l-a acuzat, luna trecută, pe șeful de post din comuna Cernătești că l-a agresat fizic și verbal în timpul unei audieri desfășurate la postul de poliție din localitate a fost reținut ieri pentru mai multe presupuse fapte împotriva legii.

Mai exact, minorul din Cernătești a fost surprins pe camerele de supraveghere de către șeful de post din localitate in timp ce se deplasa pe o bicicletă furată. De asemenea, politiștii care l-au anchetat în nenumărate rânduri il mai bănuiesc de alte câteva fapte antisociale, printre care ruperea unor țambre din gardul unui sătean.

Băiatul locuiește alături de bunicul său în Cernătești, după ce mama lui a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl a decedat. Elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzău, băiatul povestea, la începutul anului, că nu este ușă de biserică, dar că i se pare nedrept modul în care a fost tratat de șeful de post din Cernătești.

IPJ Buzău a remis un comunicat de presă pentru a lămuri cele relatate:

Reţinut pentru furt calificat, de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Beceni

 

La data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, din Cernăteşti, bănuit de furt calificat.

Fapta a fost sesizată Poliţiei la data de 20 martie a.c. de persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Zărneşti de Slănic.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în cursul nopţii de 16 spre 17 martie 2018 bănuitul, un tânăr în vârstă de 17 ani din Cernăteşti, ar fi sustras o bicicletă din curtea locuinţei persoanei vătămate şi ulterior ar fi provocat mai multe distrugeri la aceasta.

Prejudiciul estimat la valoarea de 800 de lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Social Știrile zilei

Lasă Germania pentru Buzău | Cum vrea să ajute orașul

Știrile zilei

Vi-i amintiți pe scandalagiii de la UPU? Iată ce au pățit!

Orașul tău Știrile zilei

Ce se întâmplă cu pasajul subteran de pe Unirii

2 comentarii

  1. Florin at 11:32

    Din dialog reiese ca nici pustiul nu e usa de biserica … de la cei ca el mai vedem imagini pe FB cu violenta intre elevi in scoli …

    Acum inapoi la politist … e clar ca nu a reactionat nici el cum trebuie… e la munca si trebuie sa se comporte ca atare nu ca un orice altul de pe strata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *