Orașul tău

AUTOTRANZIT a testat astăzi gratuit mașinile buzoienilor

Astăzi, în parcarea magazinului Kaufland Sud a avut loc cel mai mare eveniment auto din orașul Buzau, organizat de service-ul Autotranzit in parteneriat cu Automeister si Mobile 1. Cu aceasta ocazie, posesorii de autoturisme au avut posibilitatea de a-și testa gratuit masina. 

Nu mai puțin de 180 de masini au fost astăzi verificate, autovehicule ce au fost depistate cu numeroase defecțiuni minore, dar și defecțiuni majore ce puteau pune in pericol viata șoferilor si a celorlalti participanți la trafic.

Succesul inregistrat de Pitstop, eveniment de anvergură la nivel național, a situat Buzaul in topul oraselor, înregistrând cel mai mare succes din Romania, după cum a declarat Valentin Stroie, manager Autotranzit.

Totodată, acesta a precizat că numărul mare al defectelor majore identificate astazi, dar și necunoașterea acestora de către posesorii autovehiculelor l-au determinat sa organizeze si anul viitor acest eveniment.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Politică Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Deputatul Ciolacu, REACȚIE în scandalul momentului!

Orașul tău Știrile zilei

Directorul medical al Spitalului Județean a DEMISIONAT

Educaţie Știrile zilei

Ce ar putea funcționa în clădirea Liceului 5, după desființarea acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *