Administrație

BANI de la București | Dezvoltarea Buzăului continuă

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că se așteaptă ca Buzăul să primească în continuare fonduri guvernamentale pentru dezvoltare. Afirmația a fost făcută în contextul în care Consiliul Județean a transferat pe finanțare europeană proiecte proprii ce obținuseră deja finanțare națională.

Mă interesează problemele urgente pentru buzoieni poate și mai multe proiecte. Pentru că domnul Neagu a fost de acord să transfere proiecte câștigate pe fonduri naționale pe fonduri europene, lucru lăudabil atât pentru administrația județeană cât și pentru țară, atunci așteptăm să ni se mai dea niște bani pentru că așa este normal.”, a spus, miercuri seară, deputatul Marcel Ciolacu, lăsând să se înțeleagă ca va milita la București pentru obținerea de noi finanțări.

Constantin Toma, ales astăzi președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău

Conform hărții drumurilor județene, aproape tot Buzăul este în lucru. În acest moment, Consiliul Județean are în lucru peste o mie de kilometri de drum județean, lucrări importante de reabilitare fiind în desfășurare pe mai multe dintre șosele.

Alte investiții majore derulate de Consiliul Județean sunt în domeniul sănătății, al infrastructurii de drumuri și poduri și al culturii.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Social Știrile zilei

DESTIN NEMILOS | Un buzoian are nevoie de ajutorul semenilor!

Știrile zilei

Ce-au făcut doi polițiști din Oradea și am vrea și noi la Buzău

Știrile zilei

Accident pe DN1B | O persoană a rămas încarcerată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *