Bătaie în piață! Polițiștii au intervenit rapid

Panică în Piața Centrală din municipiul Buzău, acolo unde doi comercianți s-au luat la bătaie, fiind nevoie de intervenția polițiștilor care să îi despartă.

S-a întâmplat după-amiază, in jurul orei 16:00, în sectorul rezervat comercianților. Totul a pornit de la gelozia unui piețar, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care l-a acuzat pe vecinul de tarabă că îi privește soția mai mult decât ar trebui.

Deranjat de acuzațiile vecinului său, bărbatul a încercat să se apere, dar s-a trezit atacat de individul gelos, care l-a doborât cu o ploaie de lovituri.

Ceilalti comercianți au sărit să îi despartă, însă au primit și ei același tratament din partea agresorului.

Doar polițiștii locali aflați prin preajmă au reușit să îi calmeze pe cei doi, care au fost invitați apoi la secție să dea explicații.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Da,ce sa.ti spun,de bn fac asa,ptr ca ii tine.n brate primaria,eu ii zburam din piatade mult,jegurile dracu de samsari imputiti,avem un primar de tot cacatu,asa a fost si celalalt,asa este si asta,in loc sa tina cu oaia,adica cu taranu autentitc,care.si vinde laptele si branza,lacoltul steazii,tine cu lupu,cu samsarii nenorocitu,niste jeguri de ooameni.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*