BUZĂU: Două autobuze efectuează curse GRATUITE pentru buzoieni

În primele două zile ale lui iunie, buzoienii au posibilitatea de a se plimba cu cele două autobuze etajate aduse în oraș de către Consiliul Județean cu ocazia „Buzău Fest”, sărbătoarea județului Buzău, ajunsă la cea de-a doua ediţie.

Potrivit anunțului făcut pe pagina oficială a festivalului, autobuzele etajate revin și anul acesta la BuzauFest, după ce ideea s-a dovedit a fi una inspirată încă de la prima ediție de anul trecut.

„In perioada 01-02 iunie, doua autobuze etajate vor efectua curse GRATUITE pe traseul Mun. Buzău (din fața stadionului Gloria) si Sarata-Monteoru (tur-retur), in intervalul orar 10.00 – 19.00, din ora in ora.”, au scris organizatorii pe pagina Buzău Fest.

Și în acest an, conducerea Consiliului Judeţean a pregătit o serie de evenimente menite să promoveze imaginea judeţului nostru și să ofere un weekend plin de surprize și de voie bună. Cap de afiș al întregului eveniment este Loredana, cea care va concerta sâmbătă, de la 20:00 la 22:30.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*