Educaţie Știrile zilei

BUZĂU: Încă trei medii de zece la Bac!

S-a dublat numărul elevilor buzoieni cu zece curat la examenul de Bacalaureat. După recorectarea lucrărilor, Mihaela Mihaiu și Larisa Claudia Sandu, absolvente ale Colegiului Național „B. P. Hasdeu”, și Raluca Vlăgioiu, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, au primit nota zece.

Înaintea contestațiilor, doar trei absolvenți, toți de la Hasdeu, aveau medie maximă la Bac. Este vorba despre Petruț Dinu, Andreea Nica și Mădălina Popescu.

După publicarea primelor rezultate, la Inspectoratul Școlar Județean Buzău au fost depuse peste 750 de contestații, lucrările elevilor fiind corectate în alt judeţ, pentru a fi reevaluate la solicitarea absolvenţilor.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Bărbat găsit spânzurat! | Motivul sinuciderii

Anunțuri Știrile zilei

BUZĂU: Vom primi din nou un mesaj de ALERTĂ

Administrație Anunțuri Știrile zilei

Ședință ordinară la Consiliul Județean

1 comentariu

  1. Un cetățean at 11:39

    Dumnezeule!Cum se poate, ca la prima corectare să iei nota 8.8, la lb.română,iar după corectare să iei 10.Sunt peste 20 de note la Hașdeu, care au suferit modificări, chiar și de peste 2p.Subliniez:peste 20 de note !Bieții copii,le înțeleg frustrarea.Se numește :tentativă de furt intelectual.Nu sunt cazuri izolate, oameni buni.Cineva să ia atitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *