Orașul tău Știrile zilei

Buzău, „Orașul Tinerilor” | Începând de astăzi, e GRATUIT

Începând de marți, 22 mai 2018, parcurile Crâng, Marghiloman, strada Cuza Vodă și Piața Daciei din Buzău se bucură de acoperire Wi-Fi gratuită, grație unui proiect al Primăriei Municipiului Buzău. În perioada următoare, spun edilii, Internetul va ajunge și în Parcul Tineretului.

Anunțul a fost făcut astăzi de către viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu. Oricine se poate conecta la hot-spoturile gratuite din zonele menționate și poate naviga pe net fără costuri.

„Buzău – orașul tinerilor! De astăzi este funcțională rețeaua wi-fi de internet gratuit și în Parcul Crâng, alături de Piata Daciei, Cuza Vodă și Parcul Marghiloman! Următoarea etapă, Parcul Tineretului! #iloveBuzau!❤️”, a scris viceprimarul Apostu pe contul său de Facebook.

Introducerea de Wi-Fi în locurile publice nu implică mari costuri, proiectul fiind implementat în parteneriat cu un cunoscut operator de telefonie din România. Beneficiile sunt însă notabile, prin intermediul Internetului gratuit Primăria având posibilitatea de a transmite cetățenilor anunțuri, știri și noutăți din activitatea administrativă a aleșilor.

În perioada imediat următoare, Primăria Buzău va extinde rețeaua de Internet gratuit și în Parcul Tineretului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

Știrile zilei

SCANDAL! | „I-a dat un pumn în față, apoi a scos spray-ul paralizant!”

6 comentarii

  1. Buzoian at 8:22

   Da, sunt mult mai necesare locuri pentru sport: atat in aer liber cat si in sali, in prezent , ca si inexistente. Miscarea este sanatatea noastra si a copiilor nostri.

 1. Șerban Cristian at 8:35

  Nu știu dacă știți sau nu dar telefoniile mobile oferă deja internet nelimitat la viteze 4G. Deci tinerii pot avea internet și pe câmp, nu numai în parcuri! Mulțumim primăriei că s-a gândit să scoată tinerii în parc, să socializeze și Live!

  1. Neulander at 17:27

   Care telefonii mobile fac așa ceva? Alea care au net gratuit stau foarte prost cu semnalul în special pe câmp sau pe coclauri, iar alea cu semnal ok au net limitat, de câțiva GB. Și atunci, ce-ai făcut, Bobita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *