Buzău, „Orașul Tinerilor” | Începând de astăzi, e GRATUIT

Începând de marți, 22 mai 2018, parcurile Crâng, Marghiloman, strada Cuza Vodă și Piața Daciei din Buzău se bucură de acoperire Wi-Fi gratuită, grație unui proiect al Primăriei Municipiului Buzău. În perioada următoare, spun edilii, Internetul va ajunge și în Parcul Tineretului.

Anunțul a fost făcut astăzi de către viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu. Oricine se poate conecta la hot-spoturile gratuite din zonele menționate și poate naviga pe net fără costuri.

„Buzău – orașul tinerilor! De astăzi este funcțională rețeaua wi-fi de internet gratuit și în Parcul Crâng, alături de Piata Daciei, Cuza Vodă și Parcul Marghiloman! Următoarea etapă, Parcul Tineretului! #iloveBuzau!❤️”, a scris viceprimarul Apostu pe contul său de Facebook.

Introducerea de Wi-Fi în locurile publice nu implică mari costuri, proiectul fiind implementat în parteneriat cu un cunoscut operator de telefonie din România. Beneficiile sunt însă notabile, prin intermediul Internetului gratuit Primăria având posibilitatea de a transmite cetățenilor anunțuri, știri și noutăți din activitatea administrativă a aleșilor.

În perioada imediat următoare, Primăria Buzău va extinde rețeaua de Internet gratuit și în Parcul Tineretului.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

6 comments

  1. nu prea as fi de acord, pentru ca macar in parcuri sa scapam de telefoane….

    • Da, sunt mult mai necesare locuri pentru sport: atat in aer liber cat si in sali, in prezent , ca si inexistente. Miscarea este sanatatea noastra si a copiilor nostri.

  2. Sunt de acord cu tine, Vio…

  3. Șerban Cristian

    Nu știu dacă știți sau nu dar telefoniile mobile oferă deja internet nelimitat la viteze 4G. Deci tinerii pot avea internet și pe câmp, nu numai în parcuri! Mulțumim primăriei că s-a gândit să scoată tinerii în parc, să socializeze și Live!

    • Care telefonii mobile fac așa ceva? Alea care au net gratuit stau foarte prost cu semnalul în special pe câmp sau pe coclauri, iar alea cu semnal ok au net limitat, de câțiva GB. Și atunci, ce-ai făcut, Bobita?

  4. as fi fericita daca ar pune primaria internet pe toate drumurile

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*