Știrile zilei

BUZĂU: Zilele în care mergi gratis cu autobuzul

Municipalitatea le pregătește buzoienilor o surpriză de sărbători. Înainte de Crăciun și de Revelion, călătoria cu autobuzele societății Transbus va fi gratuită nu numai pentru pensionari, ci pentru toți buzoienii.

Anunțul a fost făcut recent de către primarul Buzăului pe un post de televiziune. Totodată, edilul a anunțat și zilele în care gratuitatea la transportul public va fi valabilă: Este vorba despre 23, 24 și 25 decembrie, dar și despre 30, 31 decembrie și 1 ianuarie.

M-am gândit că în acest fel vin în ajutorul buzoienilor în două moduri. Pe de o parte oamenii își pot face mai ușor și mai ieftin cumpărăturile, pe de alta diminuăm și traficul. Mă gândesc că în acest fel, vor fi buzoieni care vor alege să meargă la cumpărături sau acolo unde au treabă în acele zile cu autobuzul și vor lăsa acasă autoturismul.”, a anunțat primarul Constantin Toma.

Măsura are un dublu scop. Pe de o parte, ea vine în întâmpinarea celor care călătoresc mai mult în acea perioadă pentru a-și face cumpărăturile, iar pe de altă parte, vine să reducă blocaje apărute în trafic din cauza numărului mare de mașini.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Politică Știrile zilei

Tineri parlamentari români, invitați la Viena / Deputatul Ionela Dobrică, în delegația oficială

Știrile zilei

BUZĂU: Zilele în care mergi gratis cu autobuzul

Știrile zilei

Sună sirenele de dezastru în Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *