BUZĂUL FRUMOS! | Cum arată noua atracție a orașului (video)

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Marți seară au prins viață cele două tuneluri de lumină din fața Consiliului și a Muzeului Județean Buzău. Cei mici au primit daruri de la președintele Emanoil Neagu, în timp ce tinerii s-au mulțumit să dea startul selfie-urilor cu noul decor.

Deschiderea iluminatului festiv l-a avut drept artizan pe președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. După împodobirea bradului din curtea muzeului, de către mai mulți copii instituționalizați, tinerii au primit cadouri cu ocazia zilei de Moș Nicolae din partea Consiliului Județean.

În tot acest timp, un alt pol al distracției există în Piața Daciei.

Spre deosebire de anul trecut, când exista doar tunelul de lumini de la Muzeu, anul acesta a fost amenajat un tunel mai mare și mai luminos în fața și de-a lungul clădirii Consiliului Județean. Elevii care se vor perinda pe aici în luna decembrie, pentru a participa la serbările școlare, vor fi încântați de noua priveliște.

După momentele petrecute alături de buzoieni pe bulevard, președintele Neagu s-a deplasat la Sărata-Monteoru, acolo unde se vor aprinde luminile de sărbători, iar copiii din Merei vor primi cadouri, vor susţine un concert de colinde în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru şi vor putea urmări un foc de artificii.

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *