Știrile zilei

BUZĂUL FRUMOS! | Cum arată noua atracție a orașului (video)

Marți seară au prins viață cele două tuneluri de lumină din fața Consiliului și a Muzeului Județean Buzău. Cei mici au primit daruri de la președintele Emanoil Neagu, în timp ce tinerii s-au mulțumit să dea startul selfie-urilor cu noul decor.

Deschiderea iluminatului festiv l-a avut drept artizan pe președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. După împodobirea bradului din curtea muzeului, de către mai mulți copii instituționalizați, tinerii au primit cadouri cu ocazia zilei de Moș Nicolae din partea Consiliului Județean.

În tot acest timp, un alt pol al distracției există în Piața Daciei.

Spre deosebire de anul trecut, când exista doar tunelul de lumini de la Muzeu, anul acesta a fost amenajat un tunel mai mare și mai luminos în fața și de-a lungul clădirii Consiliului Județean. Elevii care se vor perinda pe aici în luna decembrie, pentru a participa la serbările școlare, vor fi încântați de noua priveliște.

După momentele petrecute alături de buzoieni pe bulevard, președintele Neagu s-a deplasat la Sărata-Monteoru, acolo unde se vor aprinde luminile de sărbători, iar copiii din Merei vor primi cadouri, vor susţine un concert de colinde în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru şi vor putea urmări un foc de artificii.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Nu scăpăm de amenințarea virusului

Sport Știrile zilei

Teren aflat în paragină, scos la licitație

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Percheziții în Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *