Sport Știrile zilei

Buzăul se bazează astăzi pe ea!

Sport Club Municipal Gloria Buzău a reuşit un transfer senzaţional cu doar o zi înaintea derby-ului cu CSU Neptun Constanţa, principala contracandidată la primul loc din Divizia A. Gruparea antrenată de Romeo Ilie a încheiat vineri un acord cu Ionela Goran, handbalistă care a mai îmbrăcat tricoul formaţiei HCM Buzău.

Ionela s-a născut pe 18 august 1977, evoluează ca pivot şi a îmbrăcat ultima dată tricoul formaţiei CSM Slatina. Achiziţia făcută de trupa condusă de Radu Bogdan a avut loc cu mai puţin de 24 de ore înainte de meciul pe careSCM Gloria Buzău îl va disputa astăzi, la Constanţa, începând cu ora 14:00, în faţa formaţiei CSU Neptun din localitate.

Ionela Goran a mai evoluat de-a lungul carierei la Rapid Bucureşti, HCM Buzău, OltchimRâmnicu Vâlcea, U. Cluj, SCM Craiova, Măgura Cisnădie şi CSM Slatina.

Partida dintre CSU Neptun Constanţa şi SCM Gloria Buzău are loc astăzi, începând cu ora 14:00, în cadrul etapei cu numărul 16 din Divizia A la handbal feminin.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

PREMIERĂ: Festival de street-food în Buzău!

Știrile zilei

TRAGEDIE: Un muncitor s-a prăbușit cu o structură a podului la care lucra!

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *