Buzăul va avea un ministru | REACȚIA deputatului Marcel Ciolacu

Directorul Administrației Bazinale de Apă Buzău-Ialomița, Adriana Petcu, este propunerea PSD pentru fotoliul de ministru al Apelor şi Pădurilor. La scurt timp de la publicarea listei de miniștri, președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook:

„Propunerile privind componența viitorului Guvern au fost validate astăzi în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD. Sunt mândru că o buzoiancă de-a noastră se află chiar în prima linie a noului executiv: propunerea PSD pentru Ministerul Apelor și Pădurilor este Adriana Petcu, în prezent director al Administrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița. Sunt convins că doamna Petcu ne va reprezenta cu succes în viitorul Cabinet, pentru că este o persoană serioasă și muncitoare, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul hidrotehnic, al serviciilor de gospodărire a apelor și în managementul proiectelor de mediu. Mâine urmează audierile în Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților și Senatului, după care votul de încredere al Parlamentului! Succes tuturor!”, a scris președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, pe pagina personală de Facebook.

Adriana Petcu ocupă funcţia de director al Administrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița încă din data de 1 martie 2010. Miercuri, vor avea loc audieri în comisiile din Parlament, urmând ca noii miniștri să primească votul de învestitură.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*