Buzăul va avea un ministru | REACȚIA deputatului Marcel Ciolacu

Directorul Administrației Bazinale de Apă Buzău-Ialomița, Adriana Petcu, este propunerea PSD pentru fotoliul de ministru al Apelor şi Pădurilor. La scurt timp de la publicarea listei de miniștri, președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook:

„Propunerile privind componența viitorului Guvern au fost validate astăzi în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD. Sunt mândru că o buzoiancă de-a noastră se află chiar în prima linie a noului executiv: propunerea PSD pentru Ministerul Apelor și Pădurilor este Adriana Petcu, în prezent director al Administrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița. Sunt convins că doamna Petcu ne va reprezenta cu succes în viitorul Cabinet, pentru că este o persoană serioasă și muncitoare, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul hidrotehnic, al serviciilor de gospodărire a apelor și în managementul proiectelor de mediu. Mâine urmează audierile în Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților și Senatului, după care votul de încredere al Parlamentului! Succes tuturor!”, a scris președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, pe pagina personală de Facebook.

Adriana Petcu ocupă funcţia de director al Administrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița încă din data de 1 martie 2010. Miercuri, vor avea loc audieri în comisiile din Parlament, urmând ca noii miniștri să primească votul de învestitură.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*