Sport Știrile zilei

Buzăul va găzdui o etapă a Cupei Mondiale de rachetomodelism

Weekend important pentru sportul buzoian. Sâmbătă, 26 mai 2018, SCM Gloria Buzău organizează o etapă a Cupei Mondiale de rachetomodelism, eveniment care va aduce pe aerodromul militar de la Frasinu sportivi din patru țări.

„Palace’s Cup” Buzău 2018 este un eveniment destinat sportivilor din România, Bulgaria, Serbia și Elveția, ce dețin licență FAI validă. Ei se vor întrece în cadrul mai multor probe de rachetomodelism, începând cu ora 08:30, pe aerodromul militar de la ieșirea din Buzău spre Frasinu.

Evenimentul este organizat de Sport Club Municipal Gloria Buzău. Din echipa de coordonare a etapei de cupă mondială fac parte prof. Alina Ene, șefa secției de modelism a SCM Buzău, și profesorul Ovidiu Nica, maestru emerit al sportului și director de concurs.

Sub coordonarea Alinei Ene, echipa de modelism a SCM Buzău a obținut distincții importante la întrecerile naționale și internaționale. Ultima reușită a sportivilor buzoieni datează de la finele lunii aprilie, atunci când echipa SCM s-a întors acasă cu opt medalii, în urma participării la etapa de Cupă Mondială de la Kaspichan, Bulgaria.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Circ în Crâng! | Viceprimar: „O imensă mizerie!”

Știrile zilei

MOARTE ÎNFIORĂTOARE! Localnicii sunt șocați!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Femeie decedată! | Unde i-a fost găsit cadavrul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *