Știrile zilei

Buzoian de 23 de ani, reținut după ce și-a snopit în bătaie iubita

Un buzoian de 23 de ani a ajuns în arestul Poliţiei Braşov, după ce şi-a bătut şi ameninţat iubita cu care locuia în acelaşi apartament.

Actul violent s-a petrecut în urmă cu o lună, dar acum i-a venit rândul tânărului să răspundă în faţa legii.

La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Braşov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 ani, din municipiul Buzău, fără antecedente penale.  Acesta, în data de 14 octombrie a.c., în timp ce se afla la apartamentul concubinei sale, din municipiul Braşov, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii şi i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Braşov”, a transmis IPJ Braşov.

Tânărul este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Buzoian de 23 de ani, reținut după ce și-a snopit în bătaie iubita

Știrile zilei

OFICIAL | Ce s-a întâmplat la perchezițiile de la Vanghele&Co

Administrație Știrile zilei

Buzăul are cel mai tânăr comandant de IJJ din țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *