Știrile zilei

Buzoian mort pe stradă dintr-un motiv incredibil

Un buzoian în vârstă de 42 de ani a căzut ieri pe stradă, în zona farmaciei Dona de pe Unirii Sud, si a decedat la scurt timp. Medicii SMURD și cei de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Sosite la fața locului cu două ambulanțe, echipajele medicale au început manevrele de resucitare, rămase însă fără rezultat. La scurt timp, ei au aflat și motivul decesului: bărbatul se înecase cu o bucată de carne crudă.

[highlight]”I-au scos din gât o ditamai bucata de carne crudă. Mai avea și în sacoșă și obișnuia să rupă și să mănânce de acolo”, [/highlight]a relatat un martor.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea necropsiei.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Iarna ne-a lovit în plin! | Primii fulgi de zăpadă la Buzău

Știrile zilei

GALERIE FOTO: Astăzi, în Buzău

Știrile zilei

Tânără urmărită internațional, arestată la Buzău!

2 comentarii

  1. Coffeman at 11:56

    Asta dovedeste profesionalismul celor sositi la fata locului pe linie de medicina de urgenta si resuscitare.Protocolul spune clar : In cazul stopului cardio RESPIRATOR manevrele specifice de resuscitare se incep numai dupa ce se elibereaza (verifica) caile aeriene superioare . CUM ADICA IN FINAL AU AFLAT !!! (Sa ne fereasca Dzeu k murim cu zile pe mana asa zisilor profesionisti , cred k dc ar citi Arafat stirea asta si ar pune mainile in cap )

    1. Un cetățean at 14:09

      Depinde, cât a durat de când s-a asfixiat și până a sesizat cineva și a sunat la 112.Asta face diferența.Dacă s-a instalat „rigor mortis”,nu au medicii cum să mai facă acea eliberare a traheelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *