Orașul tău Știrile zilei

Cal salvat de pompieri, LĂSAT să moară de stăpân pe un câmp de la ieșirea din oraș

Un cal abandonat, salvat zilele trecute de pompieri dintr-o groapă, a murit pe un câmp din Râmnicu Sărat, din cauza rănilor suferite. Stăpânul său, care l-a lăsat să agonizeze, a fost amendat de autorități.

Autoritățile au fost chemate luni să eutanasieze calul abandonat pe câmp de stăpânul care, văzând că animalul nu mai este bun de muncă, l-a lăsat condamnat la moarte. În urmă cu câteva zile, el fusese salvat dintr-o groapă, însă căzătura îi provocase multiple răni. Sezibilizați de starea calului, câțiva cetățeni au anunțat autoritățile, care au venit să eutanasieze animalul pentru a-i curma suferința.

La fața locului au sosit și polițiștii din Râmnicu Sărat care au demarat cercetări pentru a-l identifica pe proprietarul animalului. În scurt timp, stăpânul calului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost găsit și amendat pentru rele tratamente aplicate animalului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Iarna ne-a lovit în plin! | Primii fulgi de zăpadă la Buzău

Știrile zilei

GALERIE FOTO: Astăzi, în Buzău

Știrile zilei

Tânără urmărită internațional, arestată la Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *