NAȚIONAL

Care este cel mai PROST drum din România. Întâmplător, se află la Buzău

Șoferii o spun la unison: „Trebuie evitat!”
Drumul  naţional DN 2 C este cel mai prost din România, conform unui clasament realizat de șoferii profesioniști membi ai forumului construim-romania.ro. Drumul care leagă oraşele Buzău şi Slobozia se află într-o situaţie jalnică, asemenea unui alt drum din Dolj, drumul naţional 56 Craiova – Calafat.drumuri proaste
Şoferii profesionişti au postat o hartă a stării infrastructurii rutiere de interes naţional. Conform aprecierilor şoferilor, DN 2 C, care leagă judeţele Buzău şi Ialomiţa, a fost construit în cea mai mare parte (80%) din dale de beton pentru a suporta greutatea transporturilor către porturile de la Marea Neagră. Drumul naţional a fost construit între anii 1980 și 1984 şi era considerat de Nicolae Ceauşescu drept un drum strategic pentru deplasarea convoaielor militare. De atunci însă nu a mai intrat niciodată într-o reparaţie capitală, iar în carosabil s-au format mii de gropi.
Un alt sector de drum pe care şoferii fac un adevărat slalom printre gropi este Drumul Naţional 56 Craiova – Calafat. Drumuri naţionale cu probleme mai apar în judeţele Moldovei şi din sudul României. Printre acestea se numără  tronsoane de pe DN 15 D Roman – Negreşti, DN 24 D Bârlad – Târgu Bujor,  DN 29 D Botoşani – Ştefăneşti, DN 5C Giurgiu – Zimnicea, DN 73 C Curtea de Argeş – Câmpulung. În Transilvania drumuri cu probleme sunt DN 12 A Comăneşti – Miercurea Ciuc, DN 76 Deva – Oradea, şi lista poate continua.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

6 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5