Ce notă îi dă deputatul Cristinel Romanescu primarului Toma pentru primul an de mandat

Președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, pare să fie mulțumit de activitatea de la Palatul Comunal a primarului Constantin Toma. Deși partidul său se află în opoziție, deputatul liberal consideră că edilul șef a luat decizii curajoase în primul an de mandat.

În cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, la sediul PNL din centru, deputatul Romanescu a făcut o scurtă analiză politică a anului 2017, sintetizând și starea organizației liberale buzoiene aflate în plin proces de reconstrucție.

De asemenea, întrebat ce notă i-ar da primarului Toma pentru primul an de activitate la Palatul Comunal, Romanescu a precizat că, „pe o scară de la 1 la 10, primarul Constantin Toma merită un 7-8” pentru curajul de a fi luat decizii grele și de a schimba lucruri și oameni care păreau de neatins.

În Consiliul Local Municipal, PNL Buzău se află în opoziție, însă nu puține au fost momentele în care au votat alături de majoritatea PSD-ALDE proiectele primarului Constantin Toma.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Nota 4 .

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*