Ce notă îi dă deputatul Cristinel Romanescu primarului Toma pentru primul an de mandat

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, pare să fie mulțumit de activitatea de la Palatul Comunal a primarului Constantin Toma. Deși partidul său se află în opoziție, deputatul liberal consideră că edilul șef a luat decizii curajoase în primul an de mandat.

În cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, la sediul PNL din centru, deputatul Romanescu a făcut o scurtă analiză politică a anului 2017, sintetizând și starea organizației liberale buzoiene aflate în plin proces de reconstrucție.

De asemenea, întrebat ce notă i-ar da primarului Toma pentru primul an de activitate la Palatul Comunal, Romanescu a precizat că, „pe o scară de la 1 la 10, primarul Constantin Toma merită un 7-8” pentru curajul de a fi luat decizii grele și de a schimba lucruri și oameni care păreau de neatins.

În Consiliul Local Municipal, PNL Buzău se află în opoziție, însă nu puține au fost momentele în care au votat alături de majoritatea PSD-ALDE proiectele primarului Constantin Toma.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Un comentariu în articolul “Ce notă îi dă deputatul Cristinel Romanescu primarului Toma pentru primul an de mandat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *