Diverse

Ce se întâmplă cu vremea | Anunțul meteorologilor

Evoluție neașteptată a vremii, fix în mijlocul iernii. Potrivit unui raport publicat de ANM, în următoarele zile vom avea parte de surprize, temperaturile fiind neobișnuit de ridicate pentru această perioadă.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat, luni, pe site-ul oficial, raportul intitulat „Estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 22 ianuarie – 04 februarie 2018”.

În urma cu un an, școlile din Buzău erau închise din cauza ninsorilor și a viscolului.

ANM avertizează că, în mijlocul iernii, se vor înregistra temperaturi de primăvară care vor ajunge până la 13 grade Celsius în mai multe regiuni din țară.

În zona Munteniei, după o ușoară scădere a valorilor termice diurne, în primele 3 zile de prognoză, vremea se va încălzi semnificativ, iar cele mai ridicate medii se vor atinge în jurul datei de 2 februarie, când vor fi 10…11 grade.

În ultimele două zile, regimul termic diurn va fi în scădere ușoară. Evoluția temperaturilor minime va fi asemănătoare, cele mai reci nopți vor fi între 24 și 26 ianuarie, când media se va situa în jurul valorii de -9 grade și pe arii restrânse va fi ger, iar cele mai calde, între 2 și 4 februarie când media va fi ușor pozitivă.

Vor fi precipitații în prima zi de prognoză și din nou din data de 2 februarie. În restul intervalului condițiile vor fi reduse.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri

COMUNICAT DE PRESĂ | Primăria Municipiului Buzău

Știrile zilei

Cod galben prelungit pentru județul Buzău

Anunțuri

Primăria municipiului Buzău | ANUNȚ PUBLIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *