Fără categorie

Ce se întâmplă cu vremea. Anunțul meteorologilor

După vremea neobișnuit de caldă din ultimele zile, temperaturile revin la normalul termic specific acestei perioade. Gradele vor începe să scadă în termometre, iar vântul își va face simțită prezența, amintindu-ne că ne apropiem de debutul iernii.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt valabilă în perioada 14-11-2017 ora 12:30 – 14-11-2017 ora 17:00 pentru mai multe județe, printre care și Buzăul:

Astfel, în mai multe localități din județele Brăila, Ialomița și Buzău se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge si depăși 55-60 km/h. Temperaturile vor scădea și ele, iar în cea mai mare parte a țării se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, iar la munte, trecător, și ninsori.

În ultima lună din an sunt posibile nopți geroase, iar meteorologii spun că temperaturile pot ajunge până la minus 20 de grade. În ianuarie însă, specialiștii vorbesc despre episoade de viscol și temperaturi care pot ajunge până la valoarea de minus 30 de grade.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

NEWS ALERT: Un tânăr care a terorizat Zoreștiul a fugit de sub nasul poliției!

Educaţie Știrile zilei

Gest INEDIT! | Ce a făcut un preot din Buzău

Știrile zilei

Se sfințește una dintre cele mai frumoase biserici din oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *