Administrație Fără categorie Orașul tău

Ce va amenaja Primăria pe terenul primit de la Armată la marginea orașului

Primăria Buzău primește de la MApN un teren de 5.70 hectare situat pe latura de nord-est a orașului. Aici, edilii vor să amenajeze un cimitir municipal.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de astăzi, aleșii au votat în favoarea aprobării trecerii din domeniul public al statului și administrarea MApN în proprietatea publică a municipiului Buzău a unui teren de 5.70 hectare, situat pe șoseaua de centură, pe tronsonul cuprins între Fabrica de Bere și Bariera Ploiești.

Transferul terenului se va realiza cu respectarea unei condiții: Primăria nu poate amenaja aici altceva decât un cimitir municpal și nu poate înstrăina sau ipoteca terenul.

Municipiul Buzău se confruntă cu o lipsă acută a locurilor de veci. Cimitirele nu mai fac față înhumărilor, motiv pentru care edilii au luat această inițiativă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

2 comentarii

  1. Ionut at 16:15

    Este de apreciat aceasta initiativa de a se gandi la cei trecuti in nefiinta dar consider ca ar fi fost minunat daca ar folosi un astfel de teren si pentru construirea de noi locuinte, tinand cont ca preturile de pe piata buzoiana sunt la acelasi nivel cu cele din marile orase iar tinerii cu venituri mici nu au posibilitatea de a plati asemenea preturi supra apreciate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *