Ce va amenaja Primăria pe terenul primit de la Armată la marginea orașului

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Primăria Buzău primește de la MApN un teren de 5.70 hectare situat pe latura de nord-est a orașului. Aici, edilii vor să amenajeze un cimitir municipal.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de astăzi, aleșii au votat în favoarea aprobării trecerii din domeniul public al statului și administrarea MApN în proprietatea publică a municipiului Buzău a unui teren de 5.70 hectare, situat pe șoseaua de centură, pe tronsonul cuprins între Fabrica de Bere și Bariera Ploiești.

Transferul terenului se va realiza cu respectarea unei condiții: Primăria nu poate amenaja aici altceva decât un cimitir municpal și nu poate înstrăina sau ipoteca terenul.

Municipiul Buzău se confruntă cu o lipsă acută a locurilor de veci. Cimitirele nu mai fac față înhumărilor, motiv pentru care edilii au luat această inițiativă.

Etichete:,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

2 comentarii în articolul “Ce va amenaja Primăria pe terenul primit de la Armată la marginea orașului

  1. Este de apreciat aceasta initiativa de a se gandi la cei trecuti in nefiinta dar consider ca ar fi fost minunat daca ar folosi un astfel de teren si pentru construirea de noi locuinte, tinand cont ca preturile de pe piata buzoiana sunt la acelasi nivel cu cele din marile orase iar tinerii cu venituri mici nu au posibilitatea de a plati asemenea preturi supra apreciate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *