Social Știrile zilei

Cel mai mare alai de nași întâlnit vreodată! | Ce copil va fi botezat mâine

Vă amintiți de bebelușul de o lună abandonat de „mama” lui în curtea Spitalului Județean Buzău? Cazul său i-a impresionat pe mulți dintre buzoieni, mai ales că el se află acum în spital, de unde va merge într-un centru social. Mâine este însă o zi importantă pentru micuț. El va primi botezul, iar cei care doresc să-i fie nași sunt nu mai puțin de …o sută de buzoieni!

Impresionați de drama micuțului Nicholas-Răzvan, părinții copiilor din grupul Happy Kids au decis să îi devină acestuia părinți spirituali. Ideea creștinării i-a venit profesoarei Oana Dobre de la Palatul Copiilor Buzău, cea care a adunat în jurul său peste o sută de părinți dornici să îl ajute pe pruncul abandonat.

„Sunt peste o sută de părinți care doresc să-i fie mâine nași micuțului Nicholas-Răzvan. Chiar acum suntem la cumpărături pentru marea zi de mâine. I-am pregătit un trusou personalizat și multe, multe surprize!”, ne-a declarat profesoara Oana Dobre, contactată teleefonic în urmă cu puțin timp.

De altfel, Oana Dobre și părinții de la Palatul Copiilor Buzău au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru copiii nevoiași din maternitate. Ei au cumpărat hăinuțele și cele necesare micuților ale căror familii nu au posibilitatea financiară să o facă.

Slujba botezului va avea loc marți, la ora 13:00, la biserica „Sfântul Pantelimon” din curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Joi, creștinul Nicholas-Răzvan va lua calea unei case de copii. El va fi dat în grija DGASPC, în timp ce mama lui, buzoianca de 33 de ani, va trebui să răspundă penal pentru abandonarea pruncului.

Situația micuțului născut pe 3 noiembrie 2017, a impresionat o țară întreagă. Vineri seară, el a fost lăsat în frig de mama lui, care mai are acasă șase copii. Femeia l-a abandonat într-un căruț în curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău. Ulterior, aceasta a fost depistată de polițiști pe raza municipiului Râmnicu Sărat.


PĂRINȚII COPIILOR DIN GRUPUL HAPPY KIDS  COORDONATOR OANA DOBRE – AU INTERPRETAT UN COLIND SUPERB. APROAPE O SUTĂ DE MĂMICI AU URCAT PE SCENĂ LA SFÂRȘITUL SPECTACOLULUI DE CRĂCIUN AL PALATULUI COPIILOR.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

2 comentarii

  1. Gabi at 8:39

    Sa va dea Dumnezeu sănătate că ați făcut pasul acesta de ați botezat un copil nevinovat,felicitări!!!și să-l ajute Dumnezeu și pe el sa aibă un viitor bun că nu a greșit la nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *