Educaţie Știrile zilei

Cine este cel de-al treilea inspector școlar general adjunct al IȘJ Buzău

Râmnicul și-a primit partea. Ministerul Educației a numit a numit cel de-al treilea inspector școlar general adjunct al IȘJ Buzău în persoana profesoarei Daniela Lăptoiu. Echipa managerială a IȘJ devine, astfel, completă.

Postul pe care a fost detașată Daniela Lăptoiu era vacant încă din primăvară, atunci când întreaga conducere a Inspectoratului Școlar Județean Buzău a fost destituită. La scurt timp, mai-marii Educației românești au numit-o în funcția de inspector școlar general adjunct pe Geta Burducea, după care a urmat decizia de numire pe funcția de inspector școlar general a Otiliei Trifan.

Zilele trecute, Ministerul Educației a completat cel ce-al treilea loc vacant de inspector școlar general adjunct numind-o în funcție pe profesoara râmniceană Daniela Lăptoiu, care ocupa deja poziția de inspector pentru management instituțional.

Între timp, fosta echipă de conducere a IȘJ Buzău, compusă din inspectoarele Florina Stoian, Nela Wamsiedel și Daniela Palcău, a dat în judecată Ministerul Educației pentru încetarea contractului de management, invocând vicii de procedură în evaluarea lor anuală.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

FOTO: Imagini frumoase dintr-un loc pe care nu-l vei mai recunoaște!

Administrație Știrile zilei

Premiu de Excelență pentru Consiliul Județean Buzău (FOTO)

Știrile zilei

Agenți de pază din Buzău, găsiți beți sau dormind în post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *