Administrație Știrile zilei

Cine este noul director al Urbis-Serv

Săptămâna trecută a avut loc concursul pentru ocuparea funcției vacante de director general al SC Urbis-Serv SRL, societate aflată în subordinea Consiliului Local Municipal Buzău. Funcția n-a stârnit prea mare interes, la concurs înscriindu-se doar consilierul județean social-democrat Silviu Nicoară, care a și promovat.

Silviu Nicoară a susţinut proba interviului pe 22 ianuarie, ultima etapă a concursului care a mai prevăzut o primă fază, cea a selecţiei de dosare, o simplă formalitate în condiţiile date.

Noul director al URBIS Serv este inginer silvic, absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Silvice din cadrul Universităţii “Transilvania” Braşov în anul 2000 şi al cursurilor postuniversitare de specializare în Informatică la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” Galaţi în anul 2002.

El a lucrat, timp de şapte luni, la Inspectoratul Silvic de Regim Silvic şi Cinegetic Buzău, iar din anul 2001 lucrează la Direcţia Silvică Buzău, în cadrul căreia a ocupat mai multe posturi, inclusiv cele de şef ocol silvic la Nehoiu, Râmnicu Sărat, Nehoiaşu şi Tisău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *